Dag 1

Jag heter Sara Eriksson, jag är 16 år, föddes den 17 maj 1994 med andra ord. Jag bor mitt ute i skogen typ, i en liiiiten BY som heter Igelfors. Jag bor med min mamma pappa och min storebror, men varken jag eller min bror är hemma så ofta. Jag spenderar den mesta tiden med min älskling som bor i finspång istället. Jag går mitt första år på Gymnasiumet och jag går på Bergska skola, linje EC, som är Ellinjen. Jag älskar djur, jag tycker dom är helt fantastiska varelser, precis varenda litet kryp till stoora valar gillar jag. även fast man själv är lite smårädd för endel och tycker endel ser lite småäckliga ut, så kan jag ändå inte motstå att tycka om dom. haha Jag är väldigt intresserad av kläder skor smink och sånt ni vet, men jag hatar att gå och shoppa. för jag blir så himla trött. haha Jag älskar musik, men jag menar det gör väl varenda människa? Pink är min största idol, och det har hon varit sen jag var 6 år.  OCH NU SKA JAG ÅKA PÅ BARNKALAS haha bye bye :)


såhär ser jag väl ut, lite sne och stor näsa haha


tänkte va en i mängden

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

för din skull jessica :)

haha, jessica tycker jag är himla dålig på att uppdatera, och ja... det kan jag väl hålla med om.
så jag slänger väl in ett litet inlägg här då,
Min saknade vän Emely är hemma över lovet och kom hem till mig, vi spelade donkey kong som nördar. kolla på lite klipp och pratade, hade jätte trevligt sen åkte vi till hennes farmor och efter det gick vi på stan en timma ungefär, sen åkte jag till min Älskling, som åker till Bryssel inatt :(( buhuu..

Men just nu längtar jag till nyår som ska tillbringas med några tjejer, inklusive min underabra kusin Jessica.
det ska bli skitkul! :D
Nu ska jag  slänga mig i sängen och vänta in john blund, natti natti :)


saknade emely! haha

och min kära kusin jessica! , vilka bilder säger jag bara haha
gammal gammal, har tyvärr inga nyare.
sleep tight!

GOD JUL

Jaha då var de dags igen , Jul igen, känns underbart, så mysigt.
har orecis gjort mig klar och väntar på att resten av familjen ska bli klara så vi kan bege oss iväg till min älskade farmor och farfar, Jag har väl egenligen inte så mycket att säga utom att visa hur jag ser ut idag och önska er alla en GOD JUL och att ni får en underbar dag :)


haha stilig pose där. röd klänning från nelly 499,- boots från din sko 500,- sen lite ringar jag inte vet var de är ifrån och lite mörkare smink med guld i runt ögonen ;)  Go'h jul

då va det dags igen.

Nu är det ju snart jul , som alla vet redan, bara 4 dagar kvar, ja eller 3 nästan bara. Och jag blev äntligen klar med alla julklappar igår, och idag har jag slagit in alla. för lilla mig som inte är sådär jätte snabb så har det tagit sammanlagt 4 timmar att slå in mina paket. haha

Imorgon är sista dagen i skolan, det ska bli så himla skönt, dock börjar jag direkt kl 8, men jag kunde ha haft sovmorgon till 12, men jag har ju varit sjuk en hel del så har en del att göra så jag ligger i den sista dagen haha.

här är mina små klappar som mina kära ska få, haha ;)

fladdermus!

haha jagar efter en fladdermus med älskling i hans rum, nu har den gömt sig dock och vi hittar den inte,
Inte så himla roligt att sova med en fladdermus över huvudet sen kanske haha.
och stackarn är ju säkert livrädd för oss med, så ska försöka få ut honom. och det är 4e gången nu det är en  här.
haha

tycker dom är himla söta på något vis. dock är ju den vi letar efter nu lite större än dom här två rackarna ;)


Natti natti

inte långt kvar nu!

nu är det inte långt kvar till Jul. en vecka, och det längtar jag massor till. Ska åka till min farmor och där är hela släkten på pappas sida och firar jul, ska bli mysigt. har varit borta en hel del ifrån skolan dom sista veckorna, hela den här veckan har jag varit sjuk, fick åka hem ifrån älskling i tisdgas morse för jag blev så himla sjuk, bättre vet jag inte om jag har blivit men ska åka ner och smitta han lite nu över helgen:) haha

På måndag måste jag ta mig in till stan och handla klart julklapparna, känns som allt är väldigt stressigt inför jul, allitd samma sak varje år, men det är inte mycket mer än vanligt egentligen, tror det är man själv som stressar upp en själv och får för sig att det är så hiiimla mycket att göra:)

Iallafall så kom Emma hit igår på egen risk att bli sjuk, haha. vi bakade pepparkakor och gjorde ett varsit pepparkakshus, haha vilka bekymmer vi hade säger jag bara, men det blev hel okej ändå, inte allt för förjävliga peppparkakshus blev det inte, färgglada med andra ord blev om iallafall. Det var trevligt länge sen jag träffa den Pullan :) (haha misstolka det inte)


Ja nu fattas bara lite bommull som snö och tomtar utanför huset, säger bara haha till detta!

Bye bye!

hej... igen haha

Heejsan, som vanligt är jag ju himla seg på det här med att blogga, men ska försöka bättre mig, har varit och handlat julklappar i veckan, men dock bara till mina syskonbarn, så har lite kvar :) Och jag har sån J*vla träningsvärk, i torsdags körde jag wii hela dagen med min älskling. boxning, så blev helt slut i armarna, i fredags styrketräna jag med amanda och körde även Zumba på lördagsmorgonen , haha. så jag är helt öm i mina armar.

Imorgon fyller älskling år, så har köpt en lacoste parfym, för 600 ,- men det är han värd och den luktar så himla gott.ska även köpa med mig en tårta på vägen till honom imorgon med, haha jag menar, det måste man ju ha på sin födelsedag, dock äter jag inte tårta men det gör väl bara han gladare, mer till han ;)

när jag va i stan i veckan så hittade jag en galet söt klänning som jag passa på att köpa med mig hem, och beställde även två till när jag kom hem. dom gillar jag skarpt! :)

Nu måste jag springa och leka med min kära systerdotter. en av mina älskade systrar är här med barnen. alltid lika trevligt, även fast jag är väldigt trött idag:)


H&M 300 ,- 

nelly 300 ,-


nelly 500 ,-

ha en kanon dag kram och Puss !

RSS 2.0