27 februari

I fredags va my love and I på bio, Sanctum. den va väl helt okej, förvänta mig mer men tyvärr sån tur har man inte alltid. Tröck i mig 1000 kilo godis kändes det som och påsen tog aldrig slut, haha. Och i går så var jag på tjejkväll med min pappas släkt,(enbart alla tjejer. alltså alla hans bröders tjejer och hans systrar osv,) det va riktigt trevligt, dock va inte alla med för endel va sjuka, men vi fick god mat och hade trevligt. Idag har jag målat med pappa, vi har ju iallafall kommit en liten bit på vägen till att hallen/trappen ska bli klar :) Nu är det snart solsidan, och pappa gör varma mackor tills Wallander ikväll. Ha en trevlig kväll, Bye bye!

söt, du kvär i 3D glasögon, Bra kvalité på bilderna!

Gammal gubbe ? peddo? ---v  vem vet, inte är de där jag iaf

24 februari

Hopp, snart är lovet slut , det suger. Älskling åkte hem idag med :( saknar han. Och om ett tag kommer min syster Angelica och systersonen Hugo :))) snart ska jag gå och tvätta väggen.... för ska måla om. haha.
har absolut ingenting att skriva, är bara så galet trött och helt hängig :)

Freja och jag gjorde egen fingerfärg för några dagar sen :)


min tröja va väl en aning stor för lilla henne ???

va också ute och åkta pulka varje dag! ( 3 dagar då :) haha :)
dock ingen bild från pulka åkning men iaf,

Gud vad jag älskar denna unge, ja såklart mina andra syskonbarn med


20 februari

I Fredags tog jag med mig min älksade systerdotter och badade, söta unge säger jag bara!
sen åt vi pizza när syrran kom och hämta oss, sen fick jag hemma ansiktsspa av henne, skit skönt!
Igår va jag pch firade min andra systerdotter som har fyllt 1 år :) och idag och imorgon är jag barnvakt åt Freja.
nu ska jag fetta mig med lite chips!


17 februari.

Jahop, var alla hjärtans dag i måndags, hoppas alla hade en bra dag. Jag va med min älskling på badet och relaxade lite, haha. Sen gick jag och köpte en vit prinsesstårta med hjärta och ros på , (FAN VA DYR DEN VA för en tårtjävel), och en stor röd ros till min älskling. Och jag som är galen i glass fick en Ben & Jerry's glass, och en fint svart armband med silvriga berlocker på av min sötis.

Igår va vi uppe vid badet med skolan/klassen. Vi hade livräddning o skridskor. Gick kanon, förutom skridskorna då...
och imorgon ska jag troligtvis ta med min älkslade systerdotter Freja till badet, älskling kanske följer med mig. så har badat 3 gånger den här veckan isf, och jag är fett torr, kliar på hela huden aj aj.

IDAG fyller även min andra systerdotter, lilla Isabell 1 år !

söta !

.

Saknar min älskling, svårt att sova utan honom, älskar att sova som en gris med han :))))


dör så söt du är, jag älskar dig!


12 februari

ja eller 13 februari, vilket som.
Emma rinde och väckte mig runt 1 idag, sen kom hon hit, vi klädde på oss vinterkläder, med andra ord termobyxor vantar och allt som går att hitta. och drog ut och åkte pulka, hade skit kul! Had einte så mycket snitts i början men det blev bättre tills jag flög i ett flyg och landa på pulkan och fick den hårda pulkkanten rakt uppkörd emellan arslet på mig! härligt haha. Sen kom min syster hit och vi fika och åt mat och grejer, sen drog jag bort till Emma  och vi hade väl typ slö/mys kväll idag med!

såg väl typ ut såhär, söta !


11 februari

Idag gav jag mig icke iväg till skolan, hade så ont i halsen och fick ungfär 0,00000 liter luft i mina lungor så jag stanna hemma. Min kära syster skulle kommit hit över helgen med barnen, men hon va sjuk så det blev inget med det. Så istället ska jag spendra min kväll med saknade Emma, ska äta massa mat!! haha.... spela lite, ha en myskväll helt enkelt, OCH får inte glömma att vi ska invåga min pulka nu när dte äntligen är massa snö på backen igen :D . Men först ska jag laga tacos tills mamma och pappa kommer hem och sen ska jag och mamma göra Pannacotta och chokladmousse, MUMS säger jag till det !

gud vad fint det skulle va om jag hade såhär gröna ögon i verkligheten!



7 februari

Ligger i min säng och tycker syn dom mig själv, ont över allt. har jobbig hosta, och en för jävla jobbig huvudvärk, OCH min pojkvän är inte äns hör och tar hand om lilla mig :( fy på dig ! (hoppas att han läser det). Var på skolfesten i fredags, den sög. kunde lika gärna varit hemma och slappat istället. Hoppas jag blir frisk snart så jag kan ta mig en tripp till stan igen och komma iväg till skolan, ligger nog efter lite nu. nästa vecka är det alla hjärtans dag, överskattat, men ändå något jag vill "fira". måste komma igång med träningen igen också!


bild från i sommras, stiligt, blek och sitter som en apa (y)

3 februari

Som vanligt är jag seg med att uppdatera, men jag har varken en intressant liv eller något intressant att skriva om :) Men tänkte ändå påpeka att jag är sjuk och ligger och hostar som en jävla idiot. Det känns väl kanske sådär eftersom det är skolfest imorgon (åh vad liten jag känner mig nu när jag säger skolfest) så är väl inte så himla kul att vara sjuk då. Så än så länge ligger jag hemma och käkar frukt och dricker smoothies kollar tv på allt skit som går om och om och om igen, kollar även igenom bilder sen i sommras och hitta en söt på mig och underbara Emma ! :)


RSS 2.0