Pumpaaa!

Igår var jag hos min syster och mina älskade systerdöttrar Freja och Isabell!
Jag och Freja gick ner på centrum för att leta efter en pumpa, och så förbaskat så hitta vi ingen, dom var så himla små, som små äpplen nästan haha. Men så gick vi till B-hallen istället och där stod en ganska lagom stor pumpa, den sista! VILKEN TUUUR............. tyckte vi.
Sen traska jag hemmåt med en barnvagn och en stor pumpa i högsta hugg,!
Sen när vi kom hem var det bara att börja gröpa ur den förbaskade pumpan, haha och lilla Freja tyckte det va så äckligt där i så hon våga inte ta i det. men när vi var klara så var hon nöjd :)
Hade en jätte trevlig och rolig dag med min syster och mosters lilla små prinsessor!
Sen gick jag till min egna lilla sötnos och sov. hiihi :*


klart lilla Isabell ska vara med lite också.

Någon var visst väldigt glad för pumpan haha !

ett rent rum är ett...någonting rum :)

Typiskt lilla sara att inte orka dra sig ur sängen och missa bussen. Det är så det brukar vara, så istället hela dagan sen ungefär 10 imorse har jag städat mitt rum och min garderob, jag menar kläderna ska ju hänga i garderoben inte ligga på golvet där inne och i mitt rum. Tvättat, damsugit och bytt lakan osv i sängen har jag med gjort . SARA HAR ETT FRÄSCHT RUM IGEN !:) men ska nog erkänna att det där tog på krafterna, att städa i 5,5 timme är inte det roligaste. NU längtar jag efter en dusch och något gott att äta, glömde bort det helt under dagen :D

sen tänkte jag visa min garderob, dåliga bilder dock och den är mycket mysigare i verkligheten. jag har faktiskt gjort den själv. som kanske syns haha!  fast min söta pappa hjälpte mig med att sätta upp hyllorna, :) (det är inte riktigt min grej det där med hyllor)

haha träningskorna <3

.

Hade tänkt att jag skulle visa vad jag köpte i stan, men fick inga bra bilder så visar jeansen bara.
Och gud vad jag letade efter en vinter jacka men inte hittade jag någon, jag blir helt galen måste hitta en snart annars kommer jag frysa galet mycket i vinter! Men förutom det hade jag en jätte trevlig dag i stan med mamma, pappa , bror och kära Jessica :) Varit och myst hos bästa sötnos hela helgen, det är helgens största plus !

Nu sitter jag här i myskläder, dricker te och pluggar på mitt elprov jag ska ha imorgon, vilken tur att det är bland det allra enklaste, kanon. och jag lovar att fixa någon header snart, Jessica får hjälpa mig med det jag är ju totalt värdelös på sånt haha! måste städa mitt rum ser ut som ett BOMBNERSLAG, det gillar inte min mamma hihihi (a)


bild på mina mumsiga lår....ja eller jeansen, sen min mysiga mys, mys, mys någonting nu iaf, jag menar sockar... det kan ingen säga att det inte är mysigt!




ja mina fina elböcker, enklaste saker som sagt,
tack och lov för de,förra veckans prov fatta jag nada av! :)



Snö

Imorse när jag vakna och kolla ut genom fönstret var det helt vitt på backen.
snön är här! men ändå kanske lite för tidigt ännu, den kunde ha väntat till slutet av november iallafall.
Man hinner ju faktiskt bli lite trött på den innan Julen tyvärr. Men annars så tycker jag det är fint och mysigt med snö.

Hade svenskaprov idag, och jag som hade glömt bort det helt. Men det gick faktiskt väldigt bra.
Imorgon ska jag åka till stan med min mor och far faktiskt haha :)
Underbara Jessica följer med också, jag måste verkligen hitta ett par jeans och en vinterjacka.


söta som socker, som alltid!

oj... hej

Gör mitt första inlägg någonsin.
ja eller nästan, tog bort min förra blogg eftersom jag aldrig använde den.
Så får se hur de går den här gången, har som mål att bli sveriges största bloggerska.... hoppas ni förstår att de var ironi! :)
slänger upp en bild på mig, en gammal bild, börjar med att vara ego såklart.

är lite sne på bilden sådär, men man kan ju inte alltid vara perfekt!


RSS 2.0