tävlar ffs !! :)

Jag är med och tävlar om en One Piece i en valfri färg ifrån http://www.chillunited.se/här :)
-----> 
http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tavling-vinn-en-one-piece-of-sweden.html#comment






18 mars

jag har en väldigt bra ursäkt till att jag inte skrivit. Jag har legat och spytt i veckan och då kände jag att jag inte ville sätta mig vid datorn och spy på den också :) väldigt mysigt och trevligt att veta! men nu är jag frisk, som en pärla. tror jag iallafall. Om ett litet tag ska jag gå ner och göra fläskfilé, hasselbackspotatis, (undrar om det stavas så,) och bearnaisesås. Guuud vilken krånglig stavning. MUMS vad gott iallafall, trots den förbannande stavningen. Blev ju bjuden till fest idag, men jag ska spendera min helg med min älskling, som jag hoppas kommer snart ?....

en liiiiten bild, till er. för jag är så himla söt.....haha


.

älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar


DIG


hahaha gud vilken söt bild


va fan.

för det första jag kollar aldrig på melodifestivalen , men tog mig tid att göra det idag. och fan vad det är värdelöst.

OCH FAN VAD JAG HATAR ERIC SAADE,
jag menar va fan äre här för skit ? tror han att han är sexig för han sitter på en stoljävel och har en kåtblick åt alla 13åriga flickor som skriker efter honom? Va fan... Ne de va inte de  jag skulel skriva, jag skulel skriva om låten, va fan ? det är ju samm ajävla skit hela jävla låten , samma sak med dannys ! tjat tjat tjat, popular popular popular popular popular , ja ja ja vi vet att du är dålig skit jobbig med ditt jävla tjat om att du är populär...ja bland 13 åriga små fjortistjejer, ja vi vet :) och danny, oj oj oj.. samma skit.      Tycker däremot Swingflys låt Me and my Drum va bra, har hört dne innan och visste inte att dom va med i melodifestivalen, och va fan vann inte dom för ? :O:O:O:O dom är kända i hela världen ? och så kommer vi med någon jävla skitfjant och tror vi kommer vinna. ojojoj..... DÖDA MIG SNÄLLA... ja som sagt nu tycker ju vi alla olika, det här är vad JAG tycker, och jag skiter fullständigt i vad ni andra tycker :) så nämn det inte äns :)   Bye bye sweeties :)

torsdag 10 mars

ja det kan ju kanske va kul och träna, ni borde testa bodypump om ni inte har gjort det än, för ja visst det kan ju kanske se lite kul och och verka lite kul när alla gör exakt samma sak samtidigt, kanske till och med ser lite fjolligt och enkelt ut. Men det äre icke sa nicke, för det är inte ett dugg kul, för det brännar i hela jävla benen och armarna!   men det  känns att man har tränat iallafall det är väl huvudsaken och att det blir någon förändring någon gång, så testa det! imorgon kör vi på det igen, jag och amanda. ska bli himla kul med träningsvärken efter idag.
GOD NATT , nu ska jag ta mig en duschjävel och låta mina muskler, eller allt mitt fett få vila för det är helt slutkört nu!

kolla bara vilken mesig bild jag hitta på det. och vad äre för lila jävla plattor dom har ? aldrig sett maken till.

ha!

hej, jag är en småmullig tjej på 16 år, trött på livet vill ha lite action nu !




hahaha


hahaha söt tjej <3

8 mars,

I fredags va jag och min kusin Amanda hos våran faster Marié och hade en mysig och trevlig filmkväll med tacos.
I lördags åkte jag till älskling ♥ som var sjuk, hoppas att jag itne har blivit sjuk själv. Och igår (måndag) så va jag och firade min älskade storasyster Jenny som blev 26 år :) Va även duktig och åkte upp till gymmet och sprang lite.
Nu är jag hemma och är helt slut, vet itne varför. Mamma håller på att göra baconsås och spagetti MUMS, hungrig som as!

Har inte några bilder på den här datorn så får bli ett tråkigt inlägg :))))
Bye bye ♥

2 mars

...................
Idag, har jag målat, som igår. och ser jag ungefär ut såhär efteråt, det är fint
och jag orkar inte skriva något mer, jag är slut, trött, måste sova, fast jag orkar inte.
natti


Ben & Jerry's ♥

Älskling, du får inte äta min Ben & Jerry's glass :(

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


PS: I love you


RSS 2.0