:)

bli medlem och bjud in dina vänner så har du chansen att vinna fina priser
gör det här ---> http://se.mrdeal.com/prize/link/pweoct

:)

jag är med, va med du också och vinn ett fint tandsmycke
gör det här ---> http://vadfanskajagheta.se/2011/january/tavling-2-vinn-tandsmycke.html?_tmp=a52eb441cb92cdd80d469dcdb68e1f5707e59bcd

uttråkad

Den här skolan tar verkligen död på mig, kan inte bli annat än trött och uttråkad. Väntar på att min underbara kusin ska sluta så vi kan kila hem, som sagt nya livet börjar ju haha så det är träning ikväll. Och just nu önskar jag att jag hade pengar, massor med pengar. men det är ju bara drömma om, fattig student som sagt.

aja här får  ni en bild på två av mina klassKOMPISAR.. haha

...

JA dåså, dags att börja sitt nya liv....som består av att räkna point, dricka shakes och smoothies :)
Smoothies är himla gott, och shakes´n jag har smakar inte allt för äckligt heller. choklad är min favvo!

för övrigt, ska jag gå och färga mina ögonbryn nu, ta mig en dusch och sova. och pussa på min sötis!

MUUUUMS

söt

JAG ÄLSKAR DIG


12 januari

Ne, nu orkar jag inte med dom här "dag 1,2,3,4,5 osv" :) så jag slutar men kan ju ändå säga att jag åt köttbullar idag, det var gottans. Men nu har jag suttir i ett par timmar och kollat på resor till Thailand och letat efter en systemkamera, och jag blir galet sugen och jag vill så gärna dit, och den där systemkameran vill jag så gärna ha med, Canon eos 550D heter den jag har blivit väldigt sugen på. Jag är ju fattig student så jag har ju knappast råd med något av det, men jag ska spara och sommarjobba men det räcker ju tyvärr inte till båda. Så jag hoppas verkligen jag får den när jag fyller år sen i maj.



2011

Ja GOTT NYTT ÅR , säger jag lite sent efteråt haha, men jag va så himla trött igår så jag satt inte alls vid datorn.
Men jag hade iaf en underbar nyår, vi lagade god mat, helt otroligt att den blev god, när inte ungnen funka och vi fick steka kroketterna och allt :D Men det var ju jag sjävl som lagade maten så klar den blev god ;) haha Sen spelade vi spel och prata och hade skit kul, sedan drog vi upp musiken rejält och röjjde löss, kom ett par till lite senare och var trevliga med oss. Sen bar det ut till raketerna, dock vet jag iten men det blev inte att jag såg dom speciellt, men helt säker på att de va fina, sen kila vi hem till jessicas föräldrar och röjjde lit emed dom, haha sen efterfest i lokalen igen , då va det lite mer folk helt plötsligt och knappt en jävel jag kände, men det va trevligt, jag somna runt 4 va så jävla trött men gick itne sova ändå eftersom det va typ 5 st som låg och snacka och gapa hela natten haha ;)
Hoppas ni har haft en underbar nyår ni med :D lägger upp en annan bild på hur jag såg ut lite bättre om jag hade någon senare när jag fått bilder ifrån jessica :)

blev denna bild, ENBART för jag tyckte det ser lite kul ut att elvira och
jag blunder lite halvt och ser helt borta ut haha


Dag 3

Mina föräldrar
Ja mina föräldrar är gammla, ganska iaf. Den ena är 50 år och den andre 47. Dom har fyra barn, ja som är mina syskon. Dom har varit tillsammans i över 30 år och levt ihop :) vet int exakt hur många men mer än 30 iallafall.
Min pappa heter Tommy och min Mamma heter Susanne, dom är faktiskt inte gifta, enbart bara förlovade som dom blev för kanske 5 år sen lite mer kanske. Jag håller inte så stor koll på det eftersom jag va ganska liten och ointresserad trotsig skitunge förut :) Jag älskar mina föräldrar, har haft tider då det varit helt uppochner, men jag älskar dom oavsett, nu är allt bättre och jag kommer bra överräns med mina förläldrar och det känns helt underbart.
Jag vet att dom alltid kommer finnas för mig och stötta mig i mina val, dom är underbara.

Ni kan ju gissa vem som är äldst, haha syns ju nog ganksa väl :D

dag 2

Min första kärlek
Min "första kärlek" va nog en pojke vid namn Robin, men jag anser att jag var för liten för att veta vad riktig kärlek var, eftersom jag enbart va 11 år när jag va kär i honom. Så jag tar min nuvarande pojkvän och den ända jag haft, han är min första riktiga kärlek.Min första kärlek och jag hoppas min ända, är 21 år och helt underbar, han bor i finspång. jag älskar honom så otroligt mycket, och han är min ängel. Han gör mig så himla lycklig och det är så jag tycker kärlek ska vara.
Love doesn't need to be perfect, It just needs to be true.

ser kanske lite fel ut att han sitter med shotglas och öl och allt vad det, haha
men misstolka det inte , han är underbar
.



RSS 2.0