seg jag är !

Wow, det var ju ett tag sen , har haft praktik hela veckan på Siemens fastighetsservice :) Det va helt okej faktiskt, jätte trevligt och roligt folk som jobbade med el:) haha fjäskade lite i fredags, med att baka lite "kärleksmum" som det hette enligt dom haha, dock säger jag mockarutor, och det gick hem , men nu va dte ju faktiskt så att dte va min hanledare som tjatade som en galning om fika till fredagen, haha. Och det ser ganska lovande ut för mig med sommarjobb där än så länge iallafall!.

Har nu inkasserat mig en jacka med, inte direkt vinter jacka , men den är varmare än min aandra iallafall :)
den kommer nog en bild på om det blir ngn bra.
Igår var jag hos min kära sötpajj, vi gjorde tacos och bastade. det va himla mysigt måste jag säga. nu kommer jag inte få träffa han på en vecka, (cry cry cry haha)går inte ihopp sig med praktiken jag har nu i veckan :(
Imorgon ska jag ner och gymma med bästa Amanda, sen ska jag hem och förbereda mig inför veckans praktik på KL. med annat ord SOVA!

lite sleten så här dags.

ÅÅÅH , och nu ska jag säga, att jag älskar P!nk, hon har varit min största Idol sen jag va 5 år gammal. I 11 år med andra ord, och jag har blivit helt besatt i hennes nyaste låt, Raise you'r glass. så kanon bra ! Var på hennes två senaste konserter i sverige, en 2006 och en 2009, Im not dead tour och Funhouse tour, och båda va så sjukt bra.


http://www.youtube.com/watch?v=XjVNlG5cZyQ

....

jaa slänger upp en bild på kvällens medans jag väntar på sötis som inte kommer hem förns inatt -.-
skulle ju vara bild på skorna men hade lite bråttom så blev sådär och ja bilden är ju lite sådär knas ,MEN det skiter jag fullständigt i just nu :D
Glömde även lämna hemnyckeln till mor min så nu står min mamma och bror utanför vårat huz 2,5 mil här ifrån utan nyckel och kommer inte in i den är förbannade kylan , hahaha, sorry :)



ne nu ska jag lägga mig och plugga lite el innan jag somnar och väcks av att någon hoppar på mig inatt.
Natti natti :)

det va ju ett tag sen :))))


börjar med en gammal bild på mig och min kära storebror, suddig,ser förjävligt ut och väldigt stökigt rum och vet inte allt vad jag har för byråer och skit som står där, nu är det helt tomt i rummet haha :)

det var ju ett tag sen som sagt, Men det är ju mig vi pratar om, finns ju inte så mycket intressant faktiskt haha,
Men jag var i stan i Lördags med mina två älskade storasystrar, det va trevligt, dock prata dom bara om barn, haha jesus säger jag bara, men det gör mig inget gillar ju barnen :D .  Köpte ett par boots, tänkte slänga in en bild på dom sen någongång, dock är jag helt säker på att alla redan har sett dom från andra bloggare. Senare på kvällen var det fest, det blev nog inte så lyckad för endel , men helt okej för mig. dock var det nog lite värre på natten, men gick hem till sötis och sov, sen dagen där på SÖNDAG med andra ord , var dte ju FARSDAG, jag och min ena syster hade bakat en kladdkaka med massa mörk och ljus choklad i till vår far, SKIT GOD haha och enkelt :)

Gud och snart har jag praktik i två veckor på två olika ställen, måste ringa till företagen och presentera mig och bestämma mötesplats till första dagarna haha, och jag är så sjukt dålig på att ringa, det blir nervöst men det får jag ta tag i imorgon. Men det ska nog bli väldigt kul och intressant, ska ha på Siemens fastigheter och KL industri. så som sagt blir nog kul :)

Massa kramar från lilla mig :D

TADAAA

HEJ!. nu sitter jag hos sötis och väntar på att han ska sluta så vi kan göra god mat, För jag är GRYMT Hungrig! Sen ska vi väl ta ett glas eller två (20) haha. Vi ska basta med, NICE det va nog 2 år sen jag gjorde sist, nej  kanske inte riktigt 2 år men det va länge sen iallafall, så ska bli himla skönt! Och så tänkte jag nyss ta en bild med min cam på min nya tröja, men ne då ska det ju såklart sitta en röd lampa i taket så ljuset sög ju, så det blev inget.
men det är iallafall vit med en guldig dragkedja där bak. :)

inte mycke annat man kan göra när man har tråkigt än att försöka vara snygg.

hahaha, ja jag försökte ju le fint iallafall


dåligt av mig!

Hej!.... igen. har varit dålig på uppdatering, men jag har inte haft någon dator sen i fredags så har blivit lite svårt. I helgen har jag inte gjort så mycket, min systerdotter Freja Va hos oss till i söndags men jag åkte iväg i lördags. Men det va kul, vi dansade och hoppade runt i flera timmar på lördags efetrmiddagen, haha blev helt slut! Igår så var jag iallafall i stan med saknade Emely, hon har flyttat ifrån mig 20 mil typ :( Så det va jättekul att träffa henne igen, vi fikade, kolla runt på stan och såklart åt på det berömda M som min syster brukar säga haha.

Nu sitter jag och väntar på att sötnos ska komma hem, är ju hungrig. Sov till 12 idag, det va galet skönt.
ÅÅh så måste jag hem och tvätta, GUD VAD TRÅKIGT. Nu ska jag gå och ta mig en macka sålänge :)
PUSS

slänger upp en bild på min outfit (hahaha) sen i lördags tror jag de va. ;) lite suddig bild och så men men :)

Jeans - only(vero moda)
Klänning - H&M
Skjorta - H&M
OCH en närbild på det haha.

RSS 2.0